Ultieme weg naar zelfkennis

Ik kan je vertellen dat heel veel problematiek in jouw leven buiten jouw toedoen ligt. Wat mij van anderen onderscheidt in mijn werkwijze is dat ik zonder voorafgaande kennis van de persoon tot een nagenoeg foutloze analyse kan komen.

Uitzonderlijke tool

Mijn uitzonderlijke tool waarmee ik mijn consulten altijd start, is de Numerologie oftewel de  macht der getallen, de enige constante factor in je leven. Dit betekent dat ik aan de hand van jouw geboortedatum je talenten, maar ook je pijnpunten kan blootleggen.

Werkwijze

Naast Numerologie pas ik de vier unieke vormen van Gelaat- en Karakterkunde toe.

Praktische Numerologie

Oftewel de macht der getallen, de enige constante factor in je leven. Dit betekent dat ik aan de hand van jouw geboortedatum je talenten maar ook je pijnpunten kan blootleggen.

De Psychognomie

Dit is de methode van wijlen professor Paul Bouts. Hierbij kijk ik naar de vorm van schedel en het gelaat plus het temperament.

De Psycho-Physiognomie

Dit is de methode van de Duitser Carl Huter welke is gebaseerd op de wetenschappelijke kiembladenleer. Deze methode laat snel en feilloos zien welk kiemblad domineert. Ben jij een voedingsaard, een bewegingsaard of een gevoelsaard?

De Patho-Physiognomie

Dit is de methode om ziektebeelden te herkennen in het gelaat.

Deze methode laat op een onovertroffen manier zien welke onderliggende aandoeningen op het gelaat te lezen zijn. Zowel op de Westerse als de Oosterse manier lees ik de reflexzones van hetgeen zich in jouw lichaam afspeelt. Vergelijk dit met het dashboard van jouw auto. Als er lampjes branden weet je dat er iets mis is onder de motorkap.

De Chinese Gelaatkunde

De Chinese Gelaatkunde belicht het karakter, de sterke en zwakke punten, het relationele vlak, de gezondheid, het financiële leven, de kinderjaren, de middelbare leeftijd, de oude dag, geluk, huwelijk, voorspoed en rijkdom en nog veel meer facetten van jouw leven en die van jouw medemensen. Het is nagenoeg allemaal zichtbaar op je gelaat!

De Chinese Gelaatkunde toont op je gezicht 12 paleizen en een “kaart” van 100 jaren waar jouw leeftijden te vinden zijn.

Ook kent de Chinese Gelaatkunde sterk voorspellende items die iedereen versteld doen staan. Zo heeft deze in 2004  “voorspeld” dat Michael Jackson erg ziek zou worden, heel veel geld zou verliezen en met 50 jaar zou sterven! Op 25 juni 2009 is dat allemaal gebeurd! Hoe wisten zij dat?

Los blokkades op en word weer authentiek

Door gebruik te maken van de Numerologie en de vier vormen van Gelaat-en Karakterkunde zie ik meteen wat jij vanuit de erfenis van je ouders en voorouders hebt meegekregen. Zowel karaktermatig als fysiek en mentaal.
  • Hoe zijn jouw 1e vijf levensjaren verlopen?
  • Hoe heb jij je schooltijd ervaren?
  • Kon jij onbevangen kind zijn?
  • Mocht jij jezelf zijn?
  • Kreeg jij de nodige aandacht en waardering van je primaire opvoeders?
  • Voelde jij je slachtoffer van het gedrag van anderen?

Indien jouw conditionering niet verlopen is zoals jij dat graag wilde ontstaat later veelal allerlei problematiek waar jij in feite niets aan kunt doen.

Wees ervan overtuigd dat mijn methode jou in staat stelt je bewust te maken waar jouw klachten of problemen vandaan komen. Dan pas zul jij zelf in staat zijn om voor jou de juiste keuzes te maken.

Laat mij jou helpen om met een op maat gesneden ontwikkeltraject resultaatgericht jouw blokkades op te lossen zodat je weer authentiek kunt zijn.

Leer op een juiste wijze omgaan met je emoties en schuldgevoelens en met je beperkende overtuigingen zodat je de sterke persoon wordt die de regie over jouw eigen leven in de hand houdt.

De ultieme weg naar zelfkennis en zelfbevrijding

Rond mijn programma ‘De ultieme weg naar zelfkennis en zelfbevrijding’ af zodat je geen last meer hebt van belemmerende overtuigingen of gevoelens zoals onrust, twijfel, negatief zelfbeeld, frustraties of boosheid.

Ervaar daarvoor in de plaats een rijker en gelukkiger gevoelsleven waarbij je tegen jezelf kunt zeggen dat je weer in liefdevol contact staat met jezelf.

Dat wil jij toch!

Zet die volgende stap en neem contact op voor een op maat gesneden ontwikkeltraject: De ultieme weg naar zelfkennis en zelfbevrijding.

Op maat gesneden ontwikkeltraject

Dat erop gericht is jouw blokkades op te lossen zodat jij weer een authentiek persoon kunt zijn.

Laat me eens wat meer over het programma vertellen.

In 7 unieke sessies van circa 1,5 uur leer ik je hoe jij jouw innerlijke obstakels kunt overwinnen om je leven gezonder, gelukkiger en succesvoller te maken met minder stress en meer vreugde.

Sessie 1

In de eerste sessie gaan we op basis van jouw unieke geboortedatum en je erfenis vanuit jouw voorouders een helder beeld verkrijgen van je pijnen en beperkingen. Door het kennen van de beperkende conditioneringen uit je kinderjaren kan ik je namelijk helpen om deze pijnen vervolgens op te lossen.

Sessie 2

In de tweede sessie transformeren we negatieve patronen naar een positief zelfbeeld. Dit doen we aan de hand van de Kiembladenleer, Temperamentenleer en de Vermogens Winzicht, Eigenwaarde (hoge kruin), Wilskracht en Doekracht (neus, kin en kaaklijn).

Sessie 3

De derde sessie staat in het teken van het denkpatroon, de Gedachtekracht toepassen en de communicatie met jezelf.

Sessie 4

In de vierde sessie ontdekken we of de Vermogens jou helpen om je doel te bereiken.

Sessie 5

De vijfde sessie brengt ons bij de dualiteit, dingen doen en dingen laten en we vinden een antwoord op de vraag: Zoek jij voor elk probleem een oplossing of zoek jij voor elke oplossing een probleem?

Sessie 6

In de zesde sessie wordt er al veel duidelijk. Welke acties heb je ondernomen? Hoe is je houding nu? Heeft sanguïnisch temperament nou de overhand?

Sessie 7

De laatste en zevende sessie geeft je een helder beeld waar je nu staat en hoe je op de top van de berg blijft.

Investering

Dit hele zevendelige op maat gesneden traject vraagt een investering van

€ 816,75 incl. btw

Neem contact op

voor een gratis oriënterend gesprek of om je op te geven voor een workshop of consult.