Boek

In 10 stappen de ultieme weg naar zelfkennis

In dit boek neem ik je in 10 stappen mee hoe jij door ontrafeling van je geboortedatum en toepassing van Praktische Numerologie je leven kunt aansturen.

Alleen via de ultieme weg naar zelfkennis ben jij in staat je medemens en jezelf te begrijpen.

Je leert je latente krachten naar boven te halen. Ontdek op een praktische manier dat een geboortedatum de sleutel is tot alle facetten en mogelijkheden van je leven.

De wereld is getal

Als therapeut is Numerologie een prachtige tool om toe te passen op je klanten die kampen met moeilijk te achterhalen pijnpunten. Ben jij een primaire opvoeder zoals ouders, of ben jij een secundaire opvoeder, zoals leerkrachten? Dan is dit boek een krachtige tool om snel zonder enige voorkennis tot de kernproblematiek door te dringen.

Pythagoras wist het toen al: “De wereld is getal”

En hij heeft gelijk!
Met de voorbeelden en praktische opdrachten ontdek jij ook wat Numerologie voor jou kan betekenen.

BONUS

Na aankoop van het boek ontvang je als EXTRA BONUS een handig overzicht van de betekenis van de getallen.

 

Vanaf het moment dat ik de eerste pagina had gelezen kon ik het boek niet meer weg leggen. Het is zo interessant om te lezen hoe de Numerologie verbonden is met ons dagelijks leven! Ik heb het direct toegepast op mijzelf, en mijn gezinsleden. De persoonlijke informatie & beschrijvingen waren ongelofelijk en dat maakt mijn verwondering voor de Numerolgie alleen nog maar groter!

Ik raad het iedereen aan dit boek te lezen!

Mariët Eser

Verpleegkundige te Kusadasi

 

Ik heb met veel interesse het boek van Bertie gelezen en bestudeerd. De Numerologie zoals Bertie deze beschrijft, is inderdaad een praktisch instrument gebleken om snel beter inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet. Je leert niet alleen je eigen gedragingen en handelwijzen beter te plaatsen, maar ook die van mensen in je omgeving. De vele voorbeelden maken het boek voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar.

Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en de intentie heeft verder te kijken dan wat de buitenkant laat zien.

Susanne Hocks

Energetisch Therapeut

Wat een fijn, toegankelijk boek!

Andere boeken over Numerologie hebben vaak veel stof voordat je zelf aan de slag kan gaan in de praktijk. Het verschil met andere boeken is dat dit boek een stuk makkelijker leest. Het boek legt kort en duidelijk uit hoe je makkelijk met Numerologie  aan de slag kan gaan in de praktijk. Het is heel makkelijk te begrijpen doordat het berekenen van de getallen op zo’n manier is uitgelegd dat je het snel kunt leren.

Echt een aanrader!

Maya van Polanen Petel

Shiatsutherapeut

Ik heb Bertie leren kennen als een oprechte en sympathieke vrouw, die haar vak met veel passie en enthousiasme uitoefent. Ze is zeer deskundig en vakbekwaam.

Haar boek “In 10 stappen de ultieme weg naar zelfkennis” heb ik met veel plezier gelezen en bestudeerd. Het boek is gemakkelijk geschreven en logisch van opzet. Daarom is het vooral ook heel toegankelijk voor mensen die voor het eerst kennismaken met Numerologie.

Bertie heeft op een aansprekende manier beschreven wat Numerologie inhoudt en hoe je het kunt toepassen op o.a. je eigen geboortedatum, de letters van je naam en die van anderen, waardoor het inzichten geeft over hoe de getallen overal op van invloed zijn. Wanneer je de geboortedatums van jezelf, je naasten en/of vrienden bestudeert, kun je gaandeweg het boek, jezelf als ook anderen beter leren kennen en vooral beter gaan begrijpen waarom jij, je partner en anderen op een bepaalde manier op situaties reageren. Door deze in het boek beschreven ‘kennis der getallen’ je eigen te maken, ben je in de mogelijkheid om in bepaalde fases van je leven zaken beter te overzien, begrijpen en te sturen. Ik ben heel blij met dit boek en gebruik het vaak. Het is dan ook een aanrader!

Ingrid Hofstede

Managementassistente bij RIEC Limburg