Recensies

Ik heb met veel interesse het boek van Bertie gelezen en bestudeerd. De Numerologie zoals Bertie deze beschrijft, is inderdaad een praktisch instrument gebleken om snel beter inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet. Je leert niet alleen je eigen gedragingen en handelwijzen beter te plaatsen, maar ook die van de mensen in je omgeving. De vele voorbeelden maken het boek voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar.

Dit boek is een echte aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en de intentie heeft verder te kijken dan wat de buitenkant laat zien.

Susanne Hocks

Energetisch Therapeut

Wat een fijn, toegankelijk boek!

Andere boeken over Numerologie hebben vaak veel stof voordat je zelf aan de slag kan gaan in de praktijk. Het verschil met andere boeken is dat dit boek een stuk makkelijker leest. Het boek legt kort en duidelijk uit hoe je makkelijk met Numerologie  aan de slag kan gaan in de praktijk. Het is heel makkelijk te begrijpen doordat het berekenen van de getallen op zo’n manier is uitgelegd dat je het snel kunt leren.

Echt een aanrader!

Maya van Polanen Petel

Shiatsutherapeut

Bertie is gepassioneerd en professioneel in haar werk als Gelaat-en Karakterdeskundige. Ze is een prettige persoonlijkheid die in rap tempo tot de kern komt. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.

Marjon Minartz Coaching

Geweldig boek, zeer verhelderend. Je komt jezelf tegen. Soms grappig soms confronterend maar zeker om over na te denken. Superboek. Thx Bertie, zeker een aanrader.

Leon Stienen

Het boek leest makkelijk weg. Het is heel makkelijk om de stappen te volgen.

Ik herken mezelf wel in de feiten van de getallen. Ook enkele mensen om mij heen herkennen zich in de kenmerken.

Het is een prettig boek om de basiskennis van de Numerologie te leren.

Het maakt mij nieuwsgierig, wat de getallen nog meer in petto hebben voor ons.

Alleen maar complimenten voor Bertie.

Kevin Aelmans

Bertie Koussen is aan te bevelen! Zij heeft oprecht belangstelling, ze is deskundig, ze luistert kritisch en goed en ze geeft een uitgebreide beschrijving van hetgeen ze observeert. Een aanrader om een workshop of cursus bij haar te volgen!

José Nass-Vaessen

Office Manager bij Nass en Nass Advocaten te Gulpen en Simpelveld

In 1 woord fascinerend hoe je de betekenis van je eigen geboortedatum leert ontrafelen in de tweedaagse cursus Numerologie van Bertie Koussen. Bertie leert je op haar praktische, deskundige en enthousiaste manier de magie van de getallen kennen aan de hand van haar boek ‘In 10 stappen de ultieme weg naar zelfkennis’. Niet alleen leer je jouw geboortedatum te ontleden maar ook het maken van een juiste analyse en vooral om ook de verbanden te zien. Trouwens niet alleen je geboortedatum kun je ontleden maar ook je huisnummer, trouwdatum of andere belangrijke data en getallen op naam, adres etc. Deze cursus is praktisch en geeft je inzicht in de verschillende periodes in je leven waardoor je jezelf (en anderen) nog beter leert begrijpen. Ik kan de cursus Numerologie van Bertie dan ook van harte aanbevelen! Bertie bedankt je bent een topper op het gebied van Numerologie en Gelaatkunde en ik heb veel van je geleerd.  

Ingrid Brands

Linkedin Expert

Gedreven en standvastig in de keuzes die ze in haar leven maakt en gebiologeerd door het leggen van verbanden tussen uiterlijke gedragingen en innerlijk welzijn van anderen. Jaren geleden besloot ze deze innerlijke behoefte om te zetten in kennis en verslond alle literatuur die op het gebied van psychognomie en numerologie te vinden was. Door haar langjarige ervaring fileert zij snel en trefzeker je geboortedatum. Haar analyses geven je een helder inzicht in jezelf en geven je handvatten voor het vinden van een weg naar een andere ik.

Jacqueline Senden

Gillishof Slowlife Holiday

Dit is een geweldig praktisch boek voor therapeuten en opvoeders. Ook voor iedereen die op een ultieme manier op weg wil naar zelfkennis. Bertie slaagt erin om deze waardevolle praktische Numerologie op een eenvoudige maar doeltreffende wijze aan ons over te brengen. Het is een unieke tool in ieders leven, omdat je altijd en overal met mensen te doen hebt. Ieder mens heeft immers een geboortedatum.

Rhené Emmerich

Eigenaar en Docent Academie voor Gelaat- en Karakterkunde, Oprichter Vereniging voor Gelaat- en Karakterkunde Nederland

Ik heb Bertie leren kennen als een oprechte en sympathieke vrouw, die haar vak met veel passie en enthousiasme uitoefent. Ze is zeer deskundig en vakbekwaam.

Haar boek “In 10 stappen de ultieme weg naar zelfkennis” heb ik met veel plezier gelezen en bestudeerd. Het boek is gemakkelijk geschreven en logisch van opzet. Daarom is het vooral ook heel toegankelijk voor mensen die voor het eerst kennismaken met Numerologie.

Bertie heeft op een aansprekende manier beschreven wat Numerologie inhoudt en hoe je het kunt toepassen op o.a. je eigen geboortedatum, de letters van je naam en die van anderen, waardoor het inzichten geeft over hoe de getallen overal op van invloed zijn. Wanneer je de geboortedatums van jezelf, je naasten en/of vrienden bestudeert, kun je gaandeweg het boek, jezelf als ook anderen beter leren kennen en vooral beter gaan begrijpen waarom jij, je partner en anderen op een bepaalde manier op situaties reageren. Door deze in het boek beschreven ‘kennis der getallen’ je eigen te maken, ben je in de mogelijkheid om in bepaalde fases van je leven zaken beter te overzien, begrijpen en te sturen. Ik ben heel blij met dit boek en gebruik het vaak. Het is dan ook een aanrader!

Ingrid Hofstede

Managementassistente bij RIEC Limburg

Ja, daar zat ik dan bij Bertie, als verjaardagscadeau consult Gelaat- en Karakterkunde gekregen. Ging er vrij sceptisch in maar na 2 minuten kon Bertie precies zeggen en zeer treffende mijn leven analyseren, “Ongelooflijk“, ze wist alleen mijn voornaam.

Geen geboorte datum of verdere gegevens! Dus geen voorkennis. Prachtig hoe zij je gezicht kan lezen. Echte aanrader!

Freek van Eijndhoven

Directeur/Eigenaar cazOOm BV

Bertie ken ik inmiddels al een paar jaar en ik was meteen geïntrigeerd door de uitleg van mijn geboortedatum. Heel veel dingen klopten en ik vroeg haar regelmatig om een beetje uitleg te geven van iemand die ik kende. Overal waar we kwamen (onder andere in Turkije), zag ik hoe mensen onder de indruk waren als ze hen uitlegde wat de cijfers betekenen. Daardoor werd ik zelf geïnspireerd om een cursus Numerologie bij haar te volgen. Ik sta er nog steeds af en toe versteld van hoe het klopt! En ook, als je weet waarom iemand is zoals hij/zij is, hoe je kunt leren ermee om te gaan en meer begrip  voor de ander gaat krijgen.

Ik heb Bertie geholpen de stappen te zetten om een eigen praktijk te beginnen en ik denk dat zij nog veel kan bereiken: van veel mensen helpen met inzichten tot aan beroemdheid toe. Deze stap om een boek te schrijven zodat Numerologie toegankelijker wordt voor iedereen, is nog maar een begin. Heel veel SUCCES!

Pauline Nadi-Groen

The Greenway Voedings- en Gezondheidspraktijk

Wie ben je?

Dat las ik een tijdje geleden op de site van Bertie. Ik was nieuwsgierig en meldde me aan voor de open avond bij Bertie in Sittard.

En daar zat ik dan… Benieuwd, nieuwsgierig. Aan mijn hoofd, gezicht, stand van de neus, oren vertelde Bertie wat voor een persoonlijkheid erbij hoorde en welk gedrag erbij hoorde. Ik was verbaasd wat ze me vertelde. Het klopte precies. Hoe ik mezelf zag en ik met mijn leven omging. Ik werd helemaal doorgelicht en ik kon alleen maar aangeven dat het klopte wat ze vertelde.

Ga naar de bijeenkomst van Bertie en je zult verbaasd zijn wat ze vertelt.

Echt een aanrader!

Arno Meisters

1…2…3…4…5…6…7…8…9…0…, cijfers, nummers, getallen…

 Rechtdoorzee, maar soms onvoorspelbaar. Je kunt ermee rekenen, maar ook mee goochelen. En dat is een kunst op zich. We kunnen meer doen dan alleen abstract naar de getallen kijken. Ze geven ons de mogelijkheid om heel veel inzicht te krijgen in ons eigen leven en dat van de mensen om ons heen. In mijn zoektocht om hier meer grip op te krijgen, kwam Bertie op mijn pad. Ze leerde mij de magie van de getallen te lezen.

 Sindsdien pas ik het geleerde dagelijks toe in mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut. Zo kan bijvoorbeeld een geboortedatum de rode draad in iemands leven laten zien. Wie ben je, hoe ben je, waar liggen de moeilijke momenten in je leven. Maar ook een trouwdatum, een huisnummer, en zelfs de letters van je naam geven informatie.

 Nieuwsgierig naar wat de cijfers jou kunnen vertellen? Dan nodig ik je graag uit in de magische wereld van Bertie, de wereld van de Numerologie.’

Monique Nab

Natuurgeneeskundig Therapeut

Ik heb bij Bertie de 2-daagse workshop Lees je gezicht en Numerologie gedaan. De manier waarop Bertie lesgeeft is heel speels en onbevangen. Ze heeft veel kennis en kan heel goed verbanden leggen. Ik heb genoten van deze dagen en kan haar aan iedereen aanbevelen die het lichaam en de geest als één geheel beschouwt.

Manon Vollers

Adem-therapeut / coach en workshoptrainer, NLP Master