Over mij

Bertie Koussen

Mijn gepassioneerde nieuws- en leergierigheid in mensen, boeken, opleiding en studie over voeding, beweging, Psychologie, relaties, Numerologie en

Gelaat- en Karakterkunde hebben mij uiteindelijk gevormd tot de persoon die ik nu ben. Ik ben blij en dankbaar dat ik nieuwsgierig in het leven stond en nog steeds sta. Hierdoor was en is er nimmer stilstand in mijn groei.

De volgende woorden van Albert Einstein hebben in mij de vervulling gerealiseerd.

“Ik heb geen speciale talenten. Ik ben alleen gepassioneerd nieuwsgierig”.

De therapeut die mij 14 jaar geleden voor spijsverteringsklachten behandelde wees mij op een Open Avond over Numerologie en Gelaat- en Karakterkunde. Gedreven door mijn nieuws- en leergierigheid bezocht ik met vriendinnen deze avond. Ik was helemaal onder de indruk dat Rhené Emmerich Gelaat- en Karakterkundige zonder enige voorafgaande kennis van mij als persoon mijn karakter blootlegde aan de hand van mijn gelaat en geboortedatum.

Het verbaasde mij ook dat hij aan de hand van mijn geboortedatum en gelaat kon zien dat de binding vanaf het zesde levensjaar met mijn ouders niet is verlopen zoals ik dat graag had gewild. Hetgeen hij vertelde fascineerde mij zo bijzonder dat ik me meteen verdiept heb in de leer van Numerologie en Gelaat- en Karakterkunde.

Deze kennis heeft rust gebracht in mijn leven en mijn leven zeker verrijkt omdat ik nu in staat ben om onduidelijke en emotionele zaken uit mijn jeugd en mijn leven helder te krijgen en een plaats te geven.

Mijn wens is dat ook jij op een positieve, krachtige en praktische manier sturing kunt geven aan alle facetten van jouw leven zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden.

Ook werd me bewust

  • waarom ik vaker twijfelde aan mezelf en aan mijn kwaliteiten en mijn kunnen
  • waarom ik het lastig vond om duidelijke grenzen te stellen
  • waarom ik me met regelmaat wegcijferde
  • waarom communiceren met de één moeiteloos verliep en met de ander moeizaam
  • waarom met name familie kwesties problematisch verliepen
  • waarom verwachtingspatronen mij teleur stelden                            Herken jij je in het bovenstaande?

Eindelijk vielen de puzzelstukjes in elkaar.

Nu ben ik in staat om op een positieve en krachtige manier sturing te geven aan mijn leven.

De afgelopen 4,5 jaar heb ik gewerkt met honderden individuen en professionals die zich graag wilden verdiepen in de Numerologie en de 4 verschillende vormen van Gelaat- en Karakterkunde. Hier ben ik erg dankbaar voor. Het is fantastisch om te mogen werken met deze mensen.

Neem contact op

voor een gratis oriënterend gesprek of om je op te geven voor een workshop of consult.