”Ik heb geen speciale talenten. Ik ben alleen gepassioneerd nieuwsgierig”
Albert Einstein

Met verbazing neem ik waar wat ik zie, wat ik hoor, wat ik voel, wat ik ruik en ook wat ik proef. Iets wat ik reeds als jong kind deed. Maar het bleef niet bij waarnemen. Ik had veel vragen en ik wilde weten waarom is dit, hoe kan dat, wie doet dat en ook wat gebeurt dan en wat kun je ermee?

Mijn primaire opvoeders begrepen dat niet altijd. Vraag niet zoveel hoorde ik hen met regelmaat zeggen.

Boeken en tijdschriften waren als ukkie al helemaal mijn ding. Het begon allemaal met de kaboutertjes Wipneus en Pim. Romannetjes en papa’s Readers Digest volgden al snel. Ik bemerkte, dat ik interesse had in boeken die over de holistische mens vertelden.

Mijn gepassioneerde nieuws(leer)gierigheid in mensen, boeken en opleidingen over voeding, beweging, psychologie, relaties, numerologie, Gelaat- en Karakterkunde en levenservaring hebben mij uiteindelijk gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Ik ben blij en dankbaar dat ik nieuwsgierig in het leven stond en nog steeds sta. Hierdoor was en is er nimmer stilstand in mijn groei.

De woorden van Albert Einstein hebben in mij de vervulling gerealiseerd.

HOE IS NUMEROLOGIE IN MIJN LEVEN GEKOMEN?

Bij de Academie voor Gelaat- en Karakterkunde waar ik de opleiding tot gediplomeerd Psychognoom (Gelaat- en Karakterkundige) volgde werd ook Numerologie onderwezen door Rhené Emmerich volgens de methode van Pythagoras. Het was verbazingwekkend wat mijn ontrafelde geboortedatum allemaal vertelde. Mij werd duidelijk wie ik ben en vooral waarom ik ben wie ik ben.

Maar ook waarom ik met de ene persoon een moeiteloze klik heb en met de ander is dat behoudender. Numerologie oftewel de macht der getallen werd mijn passie.

Mijn aandacht werd altijd al onbewust getrokken door getallen en cijfers. Horoscopen en sterrenbeelden, Mlle Lenormand kaarten en tarot kaarten. Aan de hand van cijfers werden voorspellingen c.q. tendensen verklaard.

Ik praat makkelijk met mensen. Ongevraagd vertellen ze me vaak openhartig wat hun bezielt, in hun leven speelt of heeft gespeeld. Dit was altijd al zo.

De Numerologie fascineerde mij zo dat er altijd een notitieblokje in mijn tas zat en nog steeds zit zodat ik na zo’n interessant gesprek de geboortedatum van de persoon kon noteren. Iedereen vond het boeiend dat ik aan de hand van slechts getallen kon vertellen over hun karakter, verleden, heden en toekomst.

In 9 grote enveloppen bewaarde ik de notities van de geanalyseerde geboortedata.

Hierdoor kon ik uit een geboortedatum steeds meer informatie halen zodat ik meer en meer kon vertellen over de persoon.

Een getal heeft een trilling, een energie en een kracht.

Alles is continue aan verandering onderhevig, alleen een geboortedatum is een constante factor in ieders leven.

Door de herleiding van de geboortedatum worden jouw

 • talenten
 • valkuilen
 • leermomenten
 • gevoelsleven zichtbaar

WAT BEOOG IK MET MIJN BOEK?

Overal en altijd heb je met mensen te doen.

Met je vader, je moeder, je kinderen, je partner, kortom met je omgeving.

 • je werkgever
 • je leidinggevende
 • je vrienden
 • je kennissen
 • je collega’s
 • je buren
 • Last but not least mijn klanten die mij consulteren.

Iedereen wil geluk, liefde, harmonie, plezier, financiële middelen en gezondheid in het leven. Gezondheid is een toestand van lichamelijk, geestelijk, mentaal, sociaal en maatschappelijk welbevinden.

Waarom is dit dan voor veel mensen lastig te realiseren?

Dit kun je zien aan de herleiding van de geboortedatum. De hele kosmos is opgebouwd uit getallen die allemaal een trilling hebben. Mannelijke en vrouwelijke getallen die voor evenwicht zorgen, immers het een kan niet zonder het ander bestaan. Zonder getallen is zelfs geen leven mogelijk. De aanwezigheid of afwezigheid van bepaalde getallen in een geboortedatum geven de energie en trilling weer die in jou leeft. Numerologie oftewel de Macht der Getallen is toepasbaar in alle facetten van het menselijk leven! Kennis van de getallenleer leert jou op een makkelijke wijze hoe jij jouw ontwikkeling op een positieve manier kunt transformeren.

Hoe realiseer je dit?

Zelfkennis naar het individu. Daarbij wordt een transformatie beoogd van negatieve eigenschappen.

Inzicht in het karakter.
Is dit echt mijn karakter?

Waarom handel ik steeds zo en wat kan ik eraan doen?

Begrijp, verklaar en verbeter je relatie. Een beter en liefdevoller begrip naar je kinderen.
Door deze kennis zul je in staat zijn om je kind beter en effectiever te begrijpen en te begeleiden.

Onderliggende blokkades en oorzaken opheffen. Fysieke, mentale en spirituele gezondheid realiseren.

Dit 10 stappen boek leert jou op een eenvoudige manier deze snelle methode van praktische Numerologie.

Boek

Het leert eerst je eigen persoon kennen. Zelfkennis!

Verander de wereld en begin bij jezelf.