Bertie Koussen

21 januari 2022

In de Gelaat- en Karakterkunde leer je dat de sterkste vermogens

SEXUALITEIT EN WINZUCHT zijn.

Sinds de oertijd staan mannen bekend als jagers. Zij moesten er ook voor zorgen dat hun nageslacht gegarandeerd werd.

Deze oerjagers hadden bepaalde schedel- en gelaatsvormen:

  • Onderste helft van het gelaat sterk naar voren geprononceerd
  • Brede en dikke nekpartij (plek van de lichamelijke liefde)
  • Dikke vlezige oorlellen en lippen
  • Bulten boven de oren (plek van de drijvende energie)
  • Bolle slapen (plek van de winzucht)
  • Sterk ontwikkelde wenkbrauwboog (plek van de waarneming)
  • Vlak of recht achterhoofd (minder of geen sociale vermogens)
  • Plat of spits bovenhoofd (weinig of geen moraal en ethiek)
  • Sterk ontwikkelde neus (wilskracht)

Sexualiteit is in principe een schitterend geschenk uit de hemel om het menselijk ras te laten voortbestaan. Het is een heel mooi gegeven vooral als het gekoppeld is aan de liefde en genegenheid.

Mannen en vrouwen met een mooi bol of rond achterhoofd zijn sociaal ingesteld en zij knuffelen en worden graag geknuffeld, verlangen naar nestwarmte en naar aanrakingen in het algemeen.

Dit zijn ook de mensen die graag met hun partner op de bank zitten en samen gezellig naar een tv programma kijken. Ze verwennen hun partner graag. De neiging om samen alles te doen is heel duidelijk aanwezig.

Daarentegen zijn mannen en vrouwen met een een plat of recht achterhoofd, veel minder sociaal dan degenen met een echt bol of rond achterhoofd. Mensen met een recht of plat achterhoofd willen wel vrijen, maar lang samen op de bank zitten is er niet bij. Zij willen liever hun eigen dingen doen. Zij houden er echt niet van om samen te klitten en om alles samen te doen. Zelfs op vakantie niet.

Dit gaat verder naar de nekpartij van deze mensen. Mannen en vrouwen die bij een bol of rond achterhoofd ook een brede nekpartij hebben gaan verder met hun knuffel activiteiten. De verlangens naar vrijen worden duidelijk geactiveerd. Een zeer duidelijk voorbeeld van een brede nek is Mike Tyson de ex-bokser. Hij heeft ook nog extra rollen in zijn nek. Dat duidt op extra heftige verlangens naar sexualiteit welke zelfs kunnen leiden tot agressief gedrag bij de seksualiteit. Het verleden van Mike Tyson heeft dit duidelijk aangetoond.

Een brede dikkere nek kan ook gewoon zeggen dat de persoon sneller iemand omhelst of tegen zich aandrukt zonder de neigingen van Mike Tyson. Hij wil gewoon veel intenser knuffelen. Mensen met een bredere nek vertellen ook graag schuine moppen. Hiervan stamt de uitdrukking “kletsen uit je nek”. Mannen met een brede dikkere nek geven sneller een klop op een vrouwelijke bilpartij.

Mannen en vrouwen daarentegen met een smalle nek hebben minder snel het verlangen om tot vrijen over te gaan.

Zelfs bij kinderen met een smalle nek is de tendens te bespeuren dat zij minder gevoelig zijn voor knuffelen en aanrakingen. Kinderen met een bredere nekpartij hebben meer de neiging tot knuffelen en aanraken.

Mensen die daarbij een duidelijke, brede en vlezige kaakpartij hebben versterken de neigingen van de nekpartij. Een brede en vlezige kaakpartij duidt op begeertes. Dus ook op de begeerte naar sexualiteit.

De oorlel speelt hierbij ook een belangrijke rol. Een dikke, vlezige oorlel geeft ook aan dat naast de overvloedige levenssappen ook de sexuele impulsen rijkelijk aanwezig zijn. Denk maar eens aan verliefde stellen die aan elkaars oorlellen sabbelen.

Mensen met dikke volle lippen laten zien dat zij sensueler zijn ingesteld dan soortgenoten met dunne of geen lippen. Dunne of geen lippen duidt op hardheid en zakelijkheid indien het geen spijsverteringsproblemen betreft.

Mensen met een stevige dikke nekpartij plus een vlezige duidelijke kaak, dikke oorlellen en vlezige dikke lippen zijn nu eenmaal veel sensueler en sexueler ingesteld dan mensen die deze vormen missen of minder hebben.

Je kunt je afvragen wat er in de hoofden van Marco Borsato, Jeroen Rietbergen,

Ali B., Harvey Weinstein, Bill Cosby, Jeffrey Eppstein, prins Andrew, Dominique Strauss-Kahn, Regilio Tuur, Sander Vreeswijk en nog vele anderen is omgegaan.